لیست اختراعات محسن رضوي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ اظهارنامه: 1391/08/25
تاریخ ثبت: 1391/12/08
خلاصه اختراع:

آفات مختلف زراعي بر روي ميوه ها سبب بروز تنوع زيادي از عيوب در آنها مي شوند. همچنين با توجه به نوع تغذيه گياه، محل كشت، نوع ميوه و ... ميوه ها در بافت ها و رنگ هاي بسيار متنوعي به بازار عرضه مي شوند. سيستم خودآموز هوشمند شناسايي الگوي سلامت ميوه با تصويربرداري آنلاين از ميوه هاي سالم از يك دسته خاص، به بهترين وجه به شناسايي الگوي سلامت ميوه هاي مورد نظر پرداخته و ويژگي هاي استخراج شده را در بانك اطلاعاتي ذخيره مي كند. از آن پس ميوه هاي مختلف از آن دسته را بر اساس درجه بندي دلخواه اپراتور، بصورت هوشمند و بدون نظارت نيروي انساني، تفكيك و دسته بندي مي نمايد. همچنين قابليت تشخيص ميوه هاي معيوب و جداسازي آنها از ميوه هاي سالم را داراست. اين سيستم قابليت دسته بندي ميوه ها را در زمينه هاي زير داراست : 1. دسته بندي ميوه ها بر اساس رنگ 2. دسته بندي ميوه ها بر اساس حجم و اندازه 3. دسته بندي ميوه ها بر اساس ميزان عيوب سطحي 4. درجه بندي ميوه ها بر اساس كيفيت طبق استاندارد

تاریخ اظهارنامه: 1392/08/13
تاریخ ثبت: 1392/10/22
مخترع/مخترعان: سيدمحسن رضوي زاده
خلاصه اختراع:

امروزه بهينه سازي مصرف انرژي مبحث بسيار حائز اهميت و از اولويت هاي اول تمام كشورها ميباشد. در كشور ما نياز اين مبحث دور از چشم سياست گذاران در اين عرصه نبوده و در سالهاي اخير قوانين الزامي و تشويقي فراواني در اين خصوص وضع و به اجرا گذاشته شده است. يكي از اين موارد بهينه سازي مصرف انرژي با بكار گيري عايقهاي ساختماني و تاسيسات گرمايشي با راندامان بالاتر در ساختمانها ميباشد. در تكنولوژي و صنعت تاسيسات امروزي از دو سيستم اصلي براي گرمايش اتاق ها استفاده مي شود : سيستم رادياتورهاي ديواري(پره اي يا فن كوئل) و سيستم گرمايش از كف. رادياتورهاي ديواري پره اي به دليل سادگي نصب و هزينه كم از رواج بيشتري برخوردار بودند اما در سال هاي اخير سيستم گرمايش از كف به عنوان سيستم گرمايش مطلوب تر مورد توجه قرار گرفته است. دليل آن علاوه بر راندمان بالاتر و صرفه جوئي در مصرف سوخت، عدم همخواني رادياتورها و فن كوئلها با دكوراسيون هاي متنوع امروزي ، عدم تنوع و اشغال فضاي با ارزش اتاق ها توسط اين تجهيزات مي باشد. همچنين سيستم گرمايش از كف نيز در صورت استفاده از لايه هاي ساختماني مثل بتن و سراميك و همچنين استفاده از فرش، كارايي خود را تا حد قابل توجهي از دست مي دهد. همچنين پاسخ بسيار كند سيستم گرمايش از كف به هنگام روشن و خاموش شدن و همچنين متصاعد نمودن گرد و غبار و كرك هاي روي كف به سمت بالا يكي ديگر از معايب اين سيستم بشمار مي رود. همچنين در برخي موارد عدم دقت و تخصص در نصب سبب اتلاف انرژي زياد و از همه مهمتر ايجاد ترك يا شكم در كف اتاق بر اثر تنش هاي حرارتي ميگردد. هزينه اوليه نسبتا بالاي استفاده از اين سيستم وامكان استفاده از آن صرفا در ساختمانهاي در حال ساخت از ديگر معايب و محدوديت هاي سيستم گرمايش از كف ميباشد. به علت مدفون بودن، تعميرات در هر دو سيستم با تخريب و هزينه هاي فراواني به همراه بوده خواهد بود. موارد فوق بيانگر نياز به استفاده از تجهيزاتي است كه ضمن حفظ و بهبود مزايا و قابليتهاي هر دو سيستم، معايب و ايرادات آنها را نيز برطرف نمايد. در ساختمانهاي امروزي دكوراسيون، زيبايي و جادار بودن باب سليقه تمامي اقشار جامعه ميباشد كه يكي از آنها استفاده از ديوارپوشهاي مختلف ميباشد. ايده اصلي سيستمي كه در ذيل معرفي خواهد شد استفاده بهينه از فضاي پشت ديوار پوش پائين ديوارها ميباشد. در اين سيستم گرمايشي، سادگي و قابليت كنترل سريع رادياتورهاي ديواري را با راحتي و پخش يكنواخت گرماي اتاق توسط سيستم گرمايش از كف در يك سيستم فراهم آورده و معايب هر دو سيستم را رفع كرده است. همچنين اجازه مي دهد گرما مثل رادياتورهاي ديواري سريع و مثل سيستم گرمايش از كف يكنواخت و از ارتفاع پايين در اتاق پخش شود. همچنين با حذف رادياتورهاي ديواري امكان ايجاد تنوع بيشتر در چيدمان وسايل ، نصب آسانتر پرده ها و استفاده از بخش هاي مختلف اتاق به نحو مطلوب فراهم مي گردد.

تاریخ ثبت: 1396/09/19
خلاصه اختراع:

عنوان اختراع : هوشمند سازي رادياتور قرنيزي زمينه فني : مهندسي مكاترونيك مديريت و كنترل يكپارچه سيستم گرمايش از يك مكان هوشمند سازي رادياتور قرنيزي امروزه بهينه¬سازي مصرف انرژي مبحث بسيار حائز اهميت و از الويت¬هاي اول تمام كشورها است. در كشور ما نيز اين مبحث دور از چشم سياستگزاران در اين عرصه نبوده و در سال¬هاي اخير قوانين الزامي و تشويقي فراواني در اين خصوص وضع گرديده است. يكي از اين موارد بهينه¬سازي مصرف انرژي به كمك سيستم¬هاي مديريت يكپارچه و كنترل هوشمند تجهيزات گرمايشي ساختمان¬ها مي¬باشد. در تكنولوژي و صنعت تأسيسات از سيستم¬هاي مختلفي براي گرمايش ساختمان بهره مي¬برند. يكي از اين سيستم¬ها، رادياتور قرنيزي است كه راندمان بالا، عدم اشغال فضا، همخواني با دكوراسيون داخلي، پخش يكنواخت گرما در ارتفاع پايين و همچنين سرعت بالا در گرم كردن هواي محيط از قابليت هاي اين سيستم مي¬باشد. اين امكانات در كنار هوشمندسازي آن بوسيله كنترل دماي هر منطقه با قابليت زمانبدي و تعريف عملكرد مي¬تواند اين سيستم را به بهينه¬ترين سيستم گرمايش ساختمان تبديل كند. به طور معمول در ساختمان¬هاي كنوني كشورمان كنترل مناسبي بر گرمايش محيط صورت نمي¬پذيرد. تنها توسط شيرهاي ترموستاتيك دستي مي¬توان دماي آب درون لوله¬ي يك مسير و يا يك فضا را به صورت مجزا تعيين نمود. از معايب اين شيرها مي¬توان به استهلاك بالا، ايجاد رسوب بر روي سنسور و در نتيجه كاهش دقت و عدم عملكرد صحيح، اندازه¬گيري دماي آب بجاي دماي محيط، عدم اتصال ترموستات به سيستم¬هاي مديريت يكپارچه ساختمان و دقت بسيار پايين اشاره كرد. موارد فوق بيانگر نياز به استفاده از تجهيزاتي است كه ضمن حفظ و بهبود مزايا¬ي سيتم¬هاي موجود، معايب و ايرادات آن را نيز بر طرف نمايد. در ساختمان¬هاي امروزي راحتي، زيبايي و سادگي در كنار راندمان بالا و كاهش مصرف انرژي از خواسته¬هاي ساكنين آن مي¬باشد. ايده¬ي اصلي سيستمي كه در ذيل معرفي خواهد شد، استفاده از اطلاعات سنسورهاي دما در هر زون و رساندن دما، توسط شيرهاي برقي به نقطه آسايش مي¬باشد. در اين سيستم با نصب سنسور در محل مناسب، دما اندازه¬گيري شده و اطلاعات آن به واحد كنترل انتقال مي¬يابد. سپس پنل لمسي با توجه به برنامه¬ريزي كاربر، اعم از تعريف سناريوهاي مختلف مثل ترك منزل، خواب، ميهماني، جلوگيري از يخ¬زدگي و يا زمانبندي بر اساس تاريخ و ساعت، بوسيله برد رله¬ي هوشمند، شيرهاي برقي هر زون را كنترل كرده تا به دماي مناسب برسد. امكان برنامه¬ريزي و تعريف سناريوهاي مختلف زمان و دما، كنترل دماي محيط به جاي دماي آب، دقت اندازه¬گيري بالا، قابليت برقراري ارتباط با سيستم¬هاي هوشمند ساختمان، قابليت كنترل از راه دور و مديريت يكپارچه سيستم گرمايش رادياتور قرنيزي از يك مكان از مزاياي اين سيستم است. همچنين اين سيستم برخلاف شيرهاي ترموستاتيك، قابليت اجرا بر لوله¬كشي كلكتوري را نيز داراست.راحتي ارتباط كاربر با سيستم توسط پنل لمسي از قابليتهاي ديگر آن مي¬باشد. يكي از كاربردهاي مهم اين سيستم در ساختمان¬هاي اداري، عمومي، آموزشي و تجاري است كه با قابليت تنظيم زمان و دما، مي¬توان كاهش چشمگيري در مصرف انرژي در زمان عدم استفاده ايجاد كرد.

تاریخ اظهارنامه: 1387/06/27
تاریخ ثبت: 1387/09/13
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 4